Új fogászati rendelő Mórahalmon – DentalNorge Kft

Örrömmel értesítjük honlapunk minden kedves látogatóját, hogy magyarországi új fogászati rendelőnk megkezdte működését Mórahalmon. A Dental Norge fogászati rendelő a mórahalmi Szent Erzsébet fürdő közvetlen szomszédságában, a „Móra Vitál” Kistérségi Egészségügyi Központ első emeletén található (Szent László park 3.).

A Dental Norge (norvégül: „Norvégia fogászat”) egy nemzetközileg együttműködő fogászati csoport legfiatalabb tagja. Célunk, hogy a Kristiansandban (Dental Norge, Norvégia) és Szabadkán (NorDent, Szerbia) működő rendelőkkel összhangban, ugyanazt a minőséges, szakszerű fogászati ellátást nyújtsuk Mórahalmon is, mint amelyet az említett két rendelőbe látogató pácienseink már jól ismernek.

IMG_0186

Rendelőnket igyekeztük a legkorszerűbb eszközökkel, felszereléssel és anyagokkal ellátni, hogy ezen a téren is a legjobbat nyújthassuk pácienseinknek. Digitális panoráma röntgenünk és intraorális röntgenünk megkönnyítik a helyes diagnózis felállítását és a megfelelő kezelés megtervezését.

Habár cégünk fő tevékenysége az ún. fogászati turizmushoz kapcsolódik, azaz a külföldi páciensek szervezéséhez és fogászati kezelésben részesítéséhez, az itthoni pácienseket is szeretettel várjuk rendelőnkben.

További információkért, időpont foglalásért kérjük hívják a 06 70 252 55 95 –ös telefonszámot vagy írjanak nekünk a dentalnorgekft@gmail.com címre.

Üdvözli és szeretettel várja Önöket a mórahalmi DentalNorge Kft. csapata!

 

Leave a Reply