NorDent. Minőségi fogászat kedvező áron.

Kedves olvasó!

Biztos hallott már a fogászati turizmus fogalmáról és van valami elképzelése arról, hogy mi is ez. Legtöbbször ez a fogalom Nyugat Európai, esetleg Észak Amerikai páciensek Kelet Európába fogászati kezelések céljából történő látogatását fedi. Ezen kívül Magyarországon közismert még az Ausztriából nyugat Magyarországra irányuló határmenti fogászati turizmus. A fogászati turizmus kialakulásának alapja az árkülönbség, azaz a megtakarítás, amelyet a páciens meg tud valósítani az által, hogy elutazik külföldre ezen kezelések elvégzésére.

Ugyanez az elv vezérelt bennünket, abban a célunkban, hogy megismertessük fogászati központunkat a magyarországi lakossággal, hiszen Ön is, kedves magyarországi olvasónk, lehet fogászati turista. Szerbiában a fogászati szolgáltatások olcsóbbak, mint Magyarországon, mivel szinte kivétel nélkül minden a kezeléshez kapcsolódó költségünk is alacsonyabb. Ez persze nem azt jelenti, hogy olcsónak nevezhető anyagokat használunk. Ezen a téren nem teszünk kompromisszumokat. Svéd Nobel Biocare implantátumokat használunk, japán GC kompozit tömőanyagokat, német eszközöket stb.

Így, ha Ön, például Szegden él, már a legapróbb fogászati kezeléssel is érdemes felkeresnie rendelőnket. Magyarországon egy 1 felületű (legkisebb méretű) esztétikus ( fehér, kompozit ) fogtömés átlagos ára 10.000 és 12.000 forint között van. Ugyanez a szolgáltatás nálunk 4.315 forintba kerül. Tételezzük fel, hogy Önnek 3 ilyen fogtömésre van szüksége és Szegeden él. Információink szerint a legjobb esetben is Szegeden ez a három tömés Önnek közel 30.000 forintba fog kerülni. Ezzel szemben, ha Ön úgy dönt, hogy időpontot foglal nálunk, autóba ül és átjön Szabadkára ugyanerre a kezelésre a számítás körülbelül a következő:

Üzemanyag költség kb. 4000 Ft + 3 x 1 felületű esztétikus tömés 4.315 Ft = 16.945 Ft vagyis körülbelül 13.000 forintot takarítana meg, ami véleményünk szerint nem elvetendő.

Hasonló a helyzet a nagyobb beavatkozások területén is és becslésünk szerint akár 50-60%-os lehet a megtakarítás a teljes kezelésen.

A kapcsolatteremtés megkönnyítése érdekében regisztráltunk egy Interneten keresztül működő magyarországi telefonszámot is mely Szegedről helyi hívás árán hívható, illetve Magyarországról belföldi hívás árán. Ez a szám +36 (62) 611 061 azaz 06 62 611 061 . Orvosaink és személyzetünk többsége jól beszéli a Magyar nyelvet, így a kezelés során nyelvi akadályok sem valószínűek ( ” Rólunk ” ).

Ha ez az írás felkeltette érdeklődését és további információra lenne szüksége, kérem hívjon bennünket az említett számon vagy küldjön e-mailt, üzenetet!

Tisztelettel állunk rendelkezésére!

A szabadkai NorDent Fogászati Központ csapata

Leave a Reply