Hidratacija lica

Ako primećujete da Vam se koža lica bolno zateže, da Vas pecka i da je primetno suva, krajnje je vreme je da je nahranite. Kako da svom licu pomognete da trenutno zablista, osveži se i postane glatko i meko? Rešenje je hidratacija lica hijaluronskom kiselinom.

spec-cena

ŠTA NAJVIŠE ISUŠUJE KOŽU?

Vrela leta, bazeni, more, sunce, solarijum, jednako kao i izuzetno duge i hladne zime, iscrpljuju i isušuju osetljivu kožu lica. Zato je krajem svake od ovih sezona, dnevnu negu neophodno dopuniti nekim od tretmana dubinske hidratacije.

KAKO IZGLEDA HIDRATACIJA LICA KOD NAS?

Hidriranje se vrši dubinski, što znači da preparati i serumi prodiru u kožu mnogo efikasnije nego da ste kod kuće naneli bilo koju od skupih hidrantnih krema. U našoj klinici koristimo najkvalitetnije preparate najpoznatijih svetskih kozmetičkih kuća, koji Vašoj koži lica trenutno vraćaju svežinu i jedrinu, koju će ona zadržati još dugo posle toga.

linkerkontakt

VIVACY – HIDROMAX

STYLAGE HydroMAX je sterilan, potpuno bio razgradiv gel, bez bilo kakvih toksina, sačinjen od kros-linkovane hijaluronske kiseline u koju je inkorporiran moćni hidrirajući agens Sorbitol, specijalno dizajniran za tretiranje dehidratacije i opuštene kože.

HIDRATACIJA LICA PLUS DODATNA BORBA PROTIV STARENJA

Hijaluronska kiselina, koja se normalno nalazi u koži, zadržava vodu u koži čineći je mladom i svežom. Faktori kao što su starenje, stres, nepravilna ishrana, pušenje, izlaganje suncu, hladnoća, vetar, hormonski disbalans i mnogi drugi čine da koža gubi svoju prirodnu hijaluronsku kiselinu čineći je manje čvrstom i elastičnom. Koža progresivno postaje tanja i suvlja tako da fine bore postaju uočljive na površini.

HIJALURONSKA KISELINA, HIJALURONSKI FILERI + ANTIOKSIDANS

Da bi koži nadoknadila određeni nivo vlažnosti i poboljšala njenu elastičnost i čvrstinu, VIVACY laboratorije su iskoristile ono najbolje u hijaluronskoj kiselini i antioksidansima i kreirale STYLAGE Hydro. Gel hijaluronske kiseline vrhunskog kvaliteta (prirodan, bezbedan, pročišćen, biorazgradiv) u kombinaciji sa manitolom, prirodnim antioksidantom će Vašu kožu ponovo učiniti zdravom i sjajnom. STYLAGE Hydro podrazumeva multiple, sitne ubode u površni sloj kože (mezoterapija). Više o ovome pogledajte na stranici HIJALURONSKI FILERI.


Tretman je bezbolan i za postizanje optimalnih rezultata idealno je uraditi četiri tretmana na nedelju dana. Rezultati su odmah vidljivi bez potrebe za izostankom sa posla. Terpija zavisi on inicijalnog stanja kože pacijenta. Ovo je razlog zbog koga bi lekar trebao da terapiju STYLAGE® Hydro filerom prilagodi individualnim potrebama kože.

joshijaluron

STYLAGE® LINIJA JE PREPORUČEN OD STRANE DOKTORA ŠIROM SVETA ZA OSOBE KOJE :

  • provode mnogo vremena na suncu
  • su izložene stresu i provode mnogo vremena u klimatizovanim prostorijama
  • imaju izrazito suvu kožu
  • su sklone hormonskom disbalansu
  • nakon dermoabrazije
  • žele da kožu održe mladom i svežom kao preventivni tretman na svakih 6 meseci

Kontraindikacije, preporuke i mere predostrožnosti u vezi sa tretmanom: konsultujte svog lekara za dodatne informacije i medicinski savet.

SPECIJALNA PONUDA DO 31.10.2016.

15.990,- 9.990,-

 

BESPLATNA KONSULTACIJE – PITAJTE NAŠE LEKARE:

Vaše ime (*)

Vaš email (*)

Vaš telefon

Vaše pitanje (*)

* obavezna polja

Tweet about this on TwitterShare on FacebookGoogle+Share on LinkedIn

Ostavite odgovor