Dizajn osmeha

PROGRAM DIZAJN OSMEHA Smylist Professional www.smylist.com

Pre nego što se odlučite za estetski tretman, verovatno biste voleli da imate zamisao o završnom rezultatu. Iako verujete Vašem stomatologu sa kojim možda delite mišljenje,oblik Vaših zuba,karakter Vašeg budućeg osmeha ne mora da bude baziran samo na osnovu estetskog osećaja stomatologa ili stomatološkog tehničara. Čak i ako su Vaši novi ili redizajnirani zubi lepi,da li su oni stvarno za Vas? Da li su oni skladni Vašem licu?

dizajn osmehaBrz razvoj dizajna zuba uz pomoć računara omogućava najbolju demonstraciju dizajniranog osmeha na vašoj ličnoj fotografiji!  Ona se takođe može vršiti koristeći programe za grafički dizajn,ali u tom slučaju je nemoguće pokazati veliki broj tipova dizajna. Stomatolozi koji koriste profesionalni program za dizajn osmeha  mogu Vam pokazati veliki broj tipova osmeha sasvim realno predstavljenih na Vašoj sopstvenoj fotografiji koristeći 60 hiljada zubnih uzoraka i oduzima samo par minuta.

U ovom programu Vaš stomatolog Vam može predstaviti  odnose u dizajnu osmeha pokazujući primere prikladnih i neprikladnih  slučajeva i objasniti ih.

Na kraju možete zajedno sa stomatologom odabrati karakter zuba i tip osmeha koji Vam se dopada i koji je u skladu sa Vama i Vašim licem. Takođe,možete dobiti odštampanu sliku da bi doneli krajnju odluku kod kuće.

Program profesionalni dizajn osmeha stvara zajednički jezik za Vas,Vašeg stomatologa i stomatološkog tehničara o karakteru i obliku zuba, i uopšte dizajnu osmeha.

Ostavite odgovor